Снимка struma.com17-годишното момче, което бе беше намушкано с нож в столичен

...
Снимка struma.com17-годишното момче, което бе беше намушкано с нож в столичен
Коментари Харесай

Първа снимка и подробности за момчето, което беше наръгано в тролей №7 заради забележка към деца, че люпят семки и мърсят

Снимка struma.com

17-годишното момче, което бе беше намушкано с нож в столичен тролей от 33-годишен мъж след скандал е от санданското село Катунци, написа struma.com.

Боби Великов е наследник на Георги Великов, притежател на баничарница в селото " Потресени сме, момчето учи в спортното учебно заведение и работи в София, а родителите му са извънредно положителни хора. Не имам вяра той да е провокирал абсурда, споделил за изданието кметът на селото Иван Куричков.

Още нощес родителите му са отпътували за София. Припомняме, че случаят е станал на кръстовището на бул. " Сливница " и ул. " Опълченска ".

Боби направил забележка на група деца, които плюели по пода на тролея семки и размазвали домати. Момчетата се оплакали на 33 годишен мъж, който наръгал Боби. Раненият е откаран в " Пирогов ", където му се оказва здравна помощ. По време на нападението приятелката на младежа е припаднала и също е откарана в незабавния център. Извършителят е арестуван. Той е престъпно проявен. По случая се разпитват очевидци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР